Сыры, достойные быть на Вашем столе!

Про нас

Мене звати Станіслав і я ВАРЮ СИР.

Саме ВАРЮ, а не маю хімічне виробництво молокопереробного спрямування,

і саме СИР, а не той продукт, на якому вітчизняне законодавство дозволяє робити відповідний напис.

Все почалося влітку 2016 року. Тоді мені вже перевалило за 40 і до коліків у животі захотілося щось виготовляти, щоб бачити результат своєї роботи і знати про кінцеву користь.

Одного дня сказав дружині: «Ми будемо варити СИР!!!»…

Тепер мені здається що я все життя хотів цим займатись, але не знав…

Найголовніше питання, яке постало тоді – який сир варити? Що потрібно людям?

Відповідь на нього сформувалася досить швидко: сир повинен бути ЧЕСНИМ ВІД ПОЧАТКУ ДО КІНЦЯ! Що я вкладаю в поняття Чесного сиру:

  1. Сир – це продукт, що отримують з молока, сичужного ферменту, молочно-кислих бактерій, та солі. І це ВИЧЕРПНИЙ ПЕРЕЛІК його КОМПОНЕНТІВ. Без стабілізаторів, підсилювачів смаку, барвників, прискорювачів дозрівання тощо.
  2. Сир потрібно робити з найкращого молока. В Україні це молоко екстра класу, з якого ми варимо свої сири.
  3. Сир повинен буди первозданним. Дотримання класичних технологій виробництва різних сортів сирів, дає змогу відчути смак, з якими вони народилися.
  4. Сир повинен бути доступним. Незважаючи на те, що наші сири за стандартами виробництва та якісними показниками відповідають елітним, ми продаємо їх як звичайні.
  5. Кожен бажаючий може переконатися у чесності нашого сиру завітавши до сироварні.

https://supercash.com.ua/kredyt-bez-perevirky-kredytnoyi-istoriyi

Обсуждение закрыто.